atelier relaxation

Workshop: massage « geven en nemen »

Une première pour moi, le vendredi 4 avril je participerai et proposerai un atelier en néerlandais à la journée séminaire organisée par Rika Taeymans de Cirkus in Beweging, autour du thème « l’importance du contact physique dans le développement des enfants ».

Si vous désirez en savoir plus voici le programme:

In het kader van een internationale Grundtvig- en Leonardo-week organiseert Cirkus in Beweging op vrijdag 4 april, een seminarie dag rond “Het belang van fysiek contact in de ontwikkeling van kinderen”.

Deze dag bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel, gaat door in de Predikherenkerk in Leuven centrum en kost 25 euro (broodjeslunch inbegrepen).

Programma:

We starten met een demo-sessie van een praktische workshop “circomotoriek” met kleuters en volwassenen, o.l.v. Rika Taeymans.

Na deze sessie geeft dr. Martine van Puyvelde, psychologe aan de VUB, een lezing op basis van het onderzoek dat zij deed naar de tonale synchroniciteit in de interactie tussen moeder en kind.

In de namiddag worden er drie praktische workshops aangeboden. In elk van de drie workshops speelt het fysieke contact met het kind een cruciale rol. Je kiest één workshop.
· Workshop 1 : Massage, geven en nemen, door Michèle Clette
· Workshop 2 : Circus Yoga, door Kevin O’Keefe en Erin Maile
· Workshop 3 : Yoga spelenderwijs, door Leen Demeulenaere

We eindigen de dag met een korte voorstelling van het duo acrobaten, Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen, die met hun act fysiek contact als uitgangspunt gekozen hebben.

In de bijlage vind je meer details: click hier

Voor meer inlichtingen en om in te schrijven : rika@cirkusinbeweging.be.
Inschrijving graag ten laatste op 27 maart.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s